sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kivipiiraa & tokoilua

On se sairastaminen kivaa! Ensin olin jokunen viikko sitten pahassa kuumeessa ja keuhkoputkentulehduksessa ja päälle viikko tuosta alkoi kauhea köhä, joka on vieläkin vierailemassa. Myös äänen sain lähtemään kokonaan ja todettiinkin jälkitautina kurkunpääntulehdus. Se siitä urheilusta sitten :( Kohta 2 viikkoa melkein levolla olen yrittänyt olla ja on tämä kyllä hermoja raastavaa!

Kun ei ole voinut urheilla niin aika on mennyt lukiessa


Toisin sanoen liikunta ja lenkkeily on jäänyt vähälle, mutta jotain hauskaa on pitänyt keksiä. Perjantaina käytiin Lilyn kanssa ihastelemassa m&m hajuja ja näkyjä, joka neidistä tietenkin on aivan ihanaa. Neiti tuijotti tyhjää kuppiriviä pitkään hölmistyneenä ja tökki hyllyssä olevia kuppeja minuun katsoen et "hei mamma! näis on joku vialla! ne kaikki on tyhjiä!" :'D Mukaan tarttui broilerin kivipiiraa ja maha-kana palleroita Zipin lihotusyrityksiin. Kivipiira pääsikin heti kattilaan.

Kivipiiraa heti kattilasta oton jälkeen

Lopulta mukavina suupaloina pusseihin ja pakkaseen odottamaan treenipäiviä

Tänään sitten pääsi tuo uutuusherkku myös kokeiluun kun lähdimme Lilyn kanssa tokoilemaan seuran hallille häiriötreeneihin. Tokoiluhan meillä on muutenkin aivan alkutekiöissään, mutta perus "sivulle, maahan, paikka, tänne" treeneillä mentiin. Myös seisomisen alkeita vähän testailtiin, josko se olisi nyt jäänyt hyvin hautumaan pieneen pääkoppaan seuraavaa kertaa varten ;) Ja herkut osoittautuivat superhyviksi! Tykkäsin itsekkin kun ei ollut kädet ja taskunpohja siinä "nakkilismassa" mikä nakeista tulee. Tuo vähän keitelty kivipiira oli oikein mukava kädessä eikä niinkään sotkenut ja limannut taskuja :)


PS. Pimeiden iltojen iloksi taideteos yöltä jolloin ei vain oikein uni meinannut tulla :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti