sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Lemmikkipäivä & Jyväskylä KV

Heissan! 

Kuka hullu menee nukkumaan vapaaehtoisesti klo 21.00 perjantai-iltana? Noo hullu koiranainen, joka raahautuu näyttelyihin! Klo 5.00 huonojen yöunien jälkeen (ei se sammuminen ysiltä onnistunukkaan niinku suunnitteltiin) ruhoa liikkeelle, koiran kanssa jumalattomaan lumimyräkkään pihalle ja auto lähtökuntoon! 

Ajeltiin parin sadan kilometrin päähän Jyväskylän Paviljonkiin, jossa järjestettiin KV näyttelyt.
Ikinä en aiemmin ole kyseisissä näytelmissä käynyt, mutta paikkana oli mielestäni hyvä :) Parkkihallit ja ulko parkkipaikat takasi (ainakin meidän saapumisaikoihimme) hyvin parkkipaikkoja ja iso tilava sekä lämmin sisänäyttely oli mukavaa virkistystä kylmässä värjöttelyyn ja ahtauteen. Myös sisätilan oikeat wc:t on muuten aika luksusta mielestäni verrattuna moniin ulkonäyttelyihin! ;D  Myyntikojuja oli pitkät rivit ja rahattomana vain kuolasimme Lilyn kanssa kojulta kojulla.

Itse kehässä pyörähdys meni ihan hyvin myös. Tiesin että neiti on hieman kerannyt talvivarastoa kroppaan kylmän varalle, josta tuomarikin totesi, että ruoka-aikaan on tainnut olla kotona (Meillä alkaakin tässä kuntokuuri molemmille. Lähetään sitä lihasmassaa keräämään ihan urakalla!). Loppujen lopuksi arvostelu ERI 4, joka mielestäni hyvä, vaikka ainahan sitä miettii, että jos olisi ollut hoikemmassa kunnossa ja hitusen paremmassa karvassa olisiko sieltä tullut parempaakin tulosta. Mutta tuomaripeliähän tämä osaltaankin on ja kaikkia ei sama miellytä ja aina karvalle tms ei vain mitään mahda. Iloisella mielellä lähdettiin ajelemaan takaisin Iisalmeen ja pitkän päivän päätteeksi oli kiva vain rönähtää sohvalle tuijottamaan pronssiottelua :) 


Myös viimeviikon perjantaina käytiin pyörähtämässä pikkusiskon pienluokassa vierailemassa! Koulu järjesti Lemmikkipäivän, jolloin oman lemmikin sai tuoda kouluun. Kyseessä kun on erikoisluokka ja koulumatkojen kuljetukset taksilla ei koira olisi voinut siskoni mukana kulkea ja mielellään ohjaajana olen aina itse muutenkin. No meille varattiin 30min aika luokassa ja sehän meni oikein mukavasti ensikertalaiselta Lilyltä. Tietty hieman jännitti kun äänekkäitä, huitovia ja innokkaita silittäjiä oli hieman liikaakin, mutta herkuilla ja kehuilla kaikilla oli mukavaa. Samalla kertoiltiin millaiseen käyttöön tälläiset hörökorvat on tarkoitettu ja mitä Lilyn kanssa puuhaillaan vapaa-aikana. Myös peruskoiratietoutta kartutettiin kun lapset halusivat tietää yhtä jos toistakin koirasta. Mm. isot hampaat, korvat ja kuolaaminen oli hauskoimmat jutut ikinä! ;) 

Lily vierailulle valmistautumassa

Muuten ollaan käyty useampaan otteeseen koirapuistossa. Näyttelyitä edeltävänä iltana päästiin iltamyöhään puistoilemaan auto-ongelmien päätteeksi. Lilystä jopa kerrankin löytyi kunnon vaihde silmään ja vinttikoiraseurassa vauhtia lähti hitusen liikaakin. Muuten ollaan yritetty parantaa mamman valokuvaustaitoja ja pyritty valoisalla riekkumaan!




Myös pieniä käsitöitä ja näpertelyjä on tullut taas pitkästä aikaa harrastettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti